Over Stip op de horizon coaching

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal (Albert Einstein)

Netwerkorganisatie: 1 + 1 = 3

Stip op de horizon coaching is een netwerkorganisatie van coaches en procesbegeleiders. Wij inspireren, stimuleren en versterken elkaar, zodat je maximaal profijt hebt van onze inspanningen. Wij spannen ons met hart en ziel in voor de mensen die wij begeleiden. Onze focus ligt daarbij op het onderwijs en jongeren.

 

If you can dream it, you can do it

Het is onze intentie om mensen en organisaties de ruimte te geven om hun dromen te realiseren en hun vleugels uit te slaan.  

 

Onze aandachtsgebieden:

  • we coachen en begeleiden mensen die werkzaam zijn in de onderwijssector bij het ontdekken en bereiken van hun stip op de horizon
  • we begeleiden onderwijsorganisaties bij ontwikkelings- en veranderingsprocessen
  • we ontwikkelen in co-creatie met scholen programma's voor jongeren die eraan bijdragen dat zij hun vleugels kunnen uitslaan

  

 

Stip op de horizon coaching bestaat sinds 2004

Stip op de horizon coaching is in 2004 opgericht door Herma Wichman. Het begon met personal coaching. Daar kwam al snel procesbegeleiding bij. De eerste jaren lag de focus op organisaties in de non-profitsector. Na verloop van tijd kwam de focus uitsluitend op de onderwijssector te liggen, vanuit pure passie. En dat is nog steeds zo. Van harte welkom bij Stip op de horizon coaching!

 

 

Waarom kraanvogels in ons logo?

Kraanvogels zijn symbolische 'brengers van geluk'. Het zijn bijzondere trekvogels die obstakels overwinnen op hun weg naar de stip op de horizon. Letterlijk geen berg is te hoog voor de kraanvogel. In Azië vliegt de kraanvogel zelfs over de Himalaya (!) om van het broedgebied naar het winterverblijf te komen. Dit is een van de zwaarste migraties onder vogels, waarbij de kraanvogels tot op 10 km hoogte vliegen.

 

 

Benieuwd naar wat wij doen?

Maak een afspraak. Je bent van harte welkom! 

 

Over Stip op de horizon

Visie & missie

Het is onze missie om mensen en organisaties in het onderwijs te ondersteunen bij  
het zo goed mogelijk voorbereiden van jongeren op hun toekomst.

 

If you can dream it, you can do it